Säsongsgäst

Säsongspriser

Priserna är i SEK  och per säsong och inklusive el (60 SEK) ingår.

Säsong 15/5 – 6/9 2015

Husvagn/Husbil 11 360
Husvagn/Husbil Strandtomt 12 440
     

När du kommer
vill vi att du checkar in direkt för att vi skall få träffas och registrera din ankomst, du hämtar då också ut husvagnsbrickan.
Har du inte hunnit köpa ett giltighetsmärke så gör du det hos oss i receptionen vid incheckningen, skulle du ha glömt ditt campingkort hemma så ordnar vi ett nytt åt dig.
I campingkortet ingår en försäkring som gäller vid olycksfall/personskada för hela familjen.

Elsäkerhet
Anslutningskabeln mellan stolpen och husvagnen skall vara av typ RDOE eller RDOT och skall ha en ledarea av 2,5m2 och inte överstiga 20 meters längd. Alla maskiner eller anordningar som används i förtältet skall vara anpassade och godkända för utomhusbruk. All elförbrukning skall gå över brytsäkringen som finns i husvagnen. Kontroller av anslutningskablar kommer att ske ett antal gånger under säsongen.
Som du vet har vi bara 10 A att erbjuda i dagsläget, därför hoppas vi att du respekterar detta och inte använder mer än säkringen klarar av.

Innan du åker hem
När du åker vill vi att du checkar ut i receptionen och lämnar in husvagnsbrickan. Eventuell trätrall får du lämna kvar på platsen, staplade på varandra. Platsen ska lämnas precis som den såg ut när du kom, alltså nyklippt, detta gäller även under tiden du bor. Gräsklippare finns att låna.
Lämna inte kvar cyklar, möbler, grillar på platsen och observera att vi inte ansvarar för de grejer som lämnats kvar hos oss!

 Här hittar du en karta över området (pdf, nytt fönster).

Kommentarer inaktiverade.