Hos oss gäller Svenska Campingvärdars fastställda ordningsregler. Anslag finns på informationstavlan vid infarten. Campingplatsens personal äger rätten att avvisa gäst som inte följer dessa ordningsregler.

Vid ankomst
Du kan använda stugan från 15.00
Campingplatsen kan användas från 12.00

Vid avresa
Nyckeln/campingplatsen lämnas tillbaka senast klockan 12.00 avresedagen, efter avsyning av personal (gäller stuga).

Priser
I alla priser ingår moms.

Kortbetalning
Det går bra att betala med VISA eller MasterCard, då endast på hela bokningsbeloppet.

Bindande
Din bokning blir bindande så snart den bekräftats.

Städning
Stugan lämnas i städat skick enligt den städguide som finns i stugan. Städtjänst går att förbeställa. Ej städad stuga debiteras efter taxa.

Rökning
Rökförbud råder i stugorna. 4000 SEK debiteras om rökning förekommit.

Husdjur
Husdjur är tillåtna i stugorna, dock ej i möblerna 4000kr debiteras om det förekommit.

Viktigt!
Om du beräknar din ankomst senare än 18.00 mellan 1/6 – 11/8 måste du meddela receptionen. I annat fall annulleras bokningen.

Campingkort
På denna campingplats kräver vi ett giltigt Camping Card Key Europe då vi är medlemmar i SCR, Sveriges Camping- & Stugföretagares Riksorganisation.

Avbokning för kontantbetalning
Avbokning får ske senast 1 vecka innan ankomst, annars debiteras 1 dygn. Du betalar för vistelsen vid incheckning, därefter återbetalas inga pengar ifall ni bestämmer Er för att åka hem tidigare än beräknat.

Hos oss gäller Svenska Campingvärdars fastställda ordningsregler. Anslag finns på informationstavlan vid infarten. Campingplatsens personal äger rätten att avvisa gäst från campingplatsen, som inte följer dessa ordningsregler.

Husvagn/husbil

Husvagnsplatserna är avsedda för incheckade gäster och endast för en bil och en husvagn. Övriga bilar hänvisas till gästparkeringen utanför campingområdet. Motortrafik i gånghastighet är tillåten för nödvändiga in- och utresor. Mopeder ska ledas på campingområdet.

Genomfartsleder får under inga omständigheter blockeras, passage måste finnas för utryckningsfordon. Ur brand- och säkerhetsaspekt kräver vi att avståndet mellan ekipage och tomtgräns inte får understiga 2 meter och avstånd till nästa ekipage inte får understiga 4 meter. Husvagnsdraget bör placeras ut mot väg.

Sovtält får inte sättas upp på husvagnsplats där husvagn redan finns. Tält räknas som eget hushåll och ur brand- och säkerhetsaspekt ska tält stå på anvisad tältyta.

Bestämmelser för avstånd!

Uppställning av husvagn sker på anvisad tomt. Pga brand och säkerhetsaspekter kräver vi att avståndet mellan ekipage och tomtgräns ej får understiga 2 meter samt avstånd till nästa ekipage ej får understiga 4 meter. Om anvisningar inte följs förbehåller vi oss rätten att be er flytta era ekipage.

I klarspråk betyder detta att husvagn och förtält ska placeras 2 meter från alla tomtgränser.

Platsen avser en husvagn/förtält + en bil. Övriga bilar hänvisas till gästparkeringen utanför campingområdet. Genomfartsleder får under inga omständigheter blockeras, passage måste finnas för utryckningsfordon. Husvagnsdraget bör placeras ut mot väg.

Stillhet

Respektera att stillhet ska råda mellan 23.00-07.00. Efter kl 21.00 fälls bommen ner, då är även motortrafik förbjuden på campingområdet.

Brandsläckare

Brandsläckare finns utplacerade vid servicebyggnaden och på campingområdet, se karta.

Sjukvård

Förbandslåda finns i receptionen. Ansvarig personal är utbildad i 1:a Hjälpen och Hjärt- och lungräddning. Hjärtstartare finns placerad på receptionsbyggnaden.

Rökning

Det är rökförbud i alla våra lokaler och stugor. Om vi upptäcker att någon rökt i en stuga debiteras den som hyrt stugan 4000 SEK för ozonbehandling och städning.

Husdjur

Husdjur hålls kopplade inom campingområdet och rastas utanför området. För allas trevnad var vänlig ta upp efter din hund och katt. Husdjur hålls i bur eller koppel.
Hundbad finns. Inga husdjur i möblerna i stugorna, om det förekommit debiteras den som hyrt stugan 4000kr för sanering.

Grillning

Grillning med ved är tillåten på anvisade grillplatser. Grillning i gas/kolgrill på campingtomterna är tillåten med grillar som står på ben eller dylikt. Grillkolstunnor finns utplacerade på miljöstationen. Var observant om det råder eldningsförbud. Engångsgrillar får inte användas/placeras på altaner.

Vid akutläge

Om Ni behöver komma i kontakt med polis, ambulans eller brandkår, ring 112.

Avloppstömning

Endast slutna kärl är tillåtna. Latrintömning finns i servicebyggnaden. Avloppstömning för fasta tankar finns mitt emot receptionen.

Säsongspriser

Priserna är i SEK och per säsong och inklusive el (60 SEK) ingår.

Säsong 15/5 – 6/9 2015

Husvagn/Husbil 11 360
Husvagn/Husbil Strandtomt 12 440

När du kommer
vill vi att du checkar in direkt för att vi skall få träffas och registrera din ankomst, du hämtar då också ut husvagnsbrickan.
Har du inte hunnit köpa ett giltighetsmärke så gör du det hos oss i receptionen vid incheckningen, skulle du ha glömt ditt campingkort hemma så ordnar vi ett nytt åt dig.
I campingkortet ingår en försäkring som gäller vid olycksfall/personskada för hela familjen.

Elsäkerhet
Anslutningskabeln mellan stolpen och husvagnen skall vara av typ RDOE eller RDOT och skall ha en ledarea av 2,5m2 och inte överstiga 20 meters längd. Alla maskiner eller anordningar som används i förtältet skall vara anpassade och godkända för utomhusbruk. All elförbrukning skall gå över brytsäkringen som finns i husvagnen. Kontroller av anslutningskablar kommer att ske ett antal gånger under säsongen.
Som du vet har vi bara 10 A att erbjuda i dagsläget, därför hoppas vi att du respekterar detta och inte använder mer än säkringen klarar av.

Innan du åker hem
När du åker vill vi att du checkar ut i receptionen och lämnar in husvagnsbrickan. Eventuell trätrall får du lämna kvar på platsen, staplade på varandra. Platsen ska lämnas precis som den såg ut när du kom, alltså nyklippt, detta gäller även under tiden du bor. Gräsklippare finns att låna.
Lämna inte kvar cyklar, möbler, grillar på platsen och observera att vi inte ansvarar för de grejer som lämnats kvar hos oss!

På camping- och strandområdet finns en hel del att göra för den som känner för att aktivera sig. Här finns minigolf, uteschack och beachvolleynät.
Lekplats hittar du på både campingområdet och stranden.
Vill du hellre bara sitta ner och grilla en korv eller njuta av utsikten så hittar du ett flertal grillplatser vid havet.